Ervaren airco installateur in Antwerpen nodig?

Voor een aangename temperatuur en luchtvochtigheid in huis, kunt u niet zonder een degelijke aircosysteem. Dit laat namelijk toe om te koelen en te verwarmen, te ontvochtigen en te bevochtigen, en natuurlijk ook te filteren en te ventileren.

Bent u op zoek naar een systeem op maat? Of hebt u er al eentje gevonden en zoekt u een airco installateur?

Als ervaren airco installateur in Antwerpen helpen we u graag om het juiste toestel te vinden en het perfect te installeren!

airco installateur antwerpenDe meest gebruikte aircosystemen

Overweegt u om een aircosysteem aan te kopen? Er zijn heel wat mogelijkheden, waarvan de meest courante split en monobloc zijn.

Split-systemen bestaan uit één of meerdere binnentoestellen die worden verbonden met een buitentoestel, dat dient om de koelvloeistof af te koelen. Doordat de compressor zich buiten bevindt is dit systeem heel stil langs binnen.

Monobloc-systemen zijn dan weer geïntegreerde toestellen die alle componenten combineren in één toestel. Het grootste voordeel hierbij is dat het heel makkelijk te verplaatsen is, maar doordat de compressor binnen is hebt u met dit systeem meer geluid.

Beide systemen kunnen worden uitgerust met een aan/uit-regeling of een inverter. Een inverter zorgt voor een meer gelijkmatige koeling: het systeem reageert meteen op kleine verschillen tussen de ingestelde en werkelijke temperatuur, waardoor er geen pieken in stroomverbruik zijn en de airco minder energie verbruikt.

Op zoek naar een airco installateur die bekend is met al deze systemen? Dan zit u bij Malmac helemaal goed. Onze airco installateurs zorgen voor de foutloze plaatsing van uw systeem

Stijlvol en fluisterstil

Op zoek naar een subtiele installatie die mooi op de achtergrond blijft en de rust in huis niet verstoort? Malmac biedt verschillende plafond- en wandmodellen aan, die altijd mooi weg te werken zijn in uw interieur. Als ervaren airco installateur zorgen we bovendien dat elk toestel tot in de puntjes wordt afgewerkt en meteen gebruiksklaar is.

Airco installateur in Antwerpen?

Wie zoekt naar een ervaren airco installateur in Antwerpen, is bij Malmac aan het juiste adres.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat, meer informatie of professioneel advies! We helpen u graag aan een aircosysteem op maat, uiteraard geïnstalleerd volgens de regels van de kunst.

Ervaren airco installateur in Antwerpen

Lees hier meer over airconditioning.

Met trots uw airco installatie specialist.