Malmac NV

U kent ons misschien als het vroegere Koeltechniek Verheyen: meer dan drie generaties koeltechniekers die gespecialiseerd zijn in de plaatsing van airco- en koelsystemen op maat. Onze naam mag misschien veranderd zijn, onze knowhow en professionele service zijn dat hoegenaamd niet. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om bedrijven en particulieren te voorzien van koeloplossingen op maat.

Een koud kunstje

Voor elk koelvraagstuk hebben wij een gepaste oplossing. Voor horecazaken, bedrijven, industriële centra en particulieren verzorgen we voornamelijk koeloplossingen in keukens en andere ruimtes. Kortom, koeltechniek is een koud kunstje voor ons en dus uw ideale partner op het gebied van koeltechniek. In de particuliere sector betekent dat voornamelijk ecologische systemen om de leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.

Koeltechniek van a tot z

Airconditioning

In ons assortiment vindt u verschillende ecologische oplossingen om de temperatuur en luchtvochtigheid in uw bedrijfspand of woning gemakkelijk te regelen.

Onderhoud

Uw airconditioningsysteem, ventilatie of boiler regelmatig onderhouden en reinigen resulteert in een langere levensduur, energiebesparing en betere prestaties.

Ventilatie

De juiste ventilatie zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit in iedere leefomgeving. Goede ventilatie vermindert de kans op muffe lucht, allergische reacties, schimmelvorming en CO2-vergiftiging.

Warmtepompen

Een warmtepomp zal in de meeste gevallen warmte onttrekken vanuit de grond, lucht of water. Ze kunnen perfect dienen om uw woning, vloer of zelfs zwembad op een ecologische manier te verwarmen.

Koel- en vriescellen

Voor de industrie verzorgen wij koelcellen op maat. Contacteer ons voor meer informatie.

Koeltogen

Koeltogen zijn perfect om patisserie, vleeswaren of melkproducten in de kijker te zetten zonder hun houdbaarheid aan te tasten.

Wandkoelers

Een wandkoeler of gekoeld wandmeubel is de perfecte oplossing voor gekoelde bewaring in uw (horeca)zaak.

Koeltunnels

Koeltunnels worden gebruikt voor voedingsproducten af te koelen in een continue proces.

Laat van u horen

Hebt u een vraag of opmerking of wilt u graag een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op +32 (0)475 32 33 63. Wij staan graag voor u klaar met deskundig en betrouwbaar advies.