Zuinig omspringen met energie is belangrijker dan ooit. Niet alleen voor het milieu, maar natuurlijk ook voor onze eigen portemonnee. Een warmtepompboiler kopen is in ieder geval een eerste stap in de juiste richting. Doordat warmtepompboilers omgevingswarmte uit de bodem of de lucht recupereren- zijn ze de perfecte keuze als u wilt inzetten op hernieuwbare energie.

Waarom warmtepompboilers?

Warmtepompboilers zijn duurzaam en betrouwbaar. Ze kunnen perfect dienen om uw woning, vloer of zelfs zwembad op een ecologische manier te verwarmen. De boilers ontrekken warmte uit de grond, de lucht of water en gebruiken compressie om temperaturen tot 65°C te halen. Geothermische warmtepompboilers zijn de meest gebruikte variant. Maar uiteraard zal uw keuze afhangen van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij gidsen u graag door het keuzeproces en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie!

Warmtepompboiler kopen

Wilt u een warmtepompboiler aanschaffen? Dan bent u bij Malmac aan het juiste adres. Wij staan u graag bij met advies en zorgen voor een feilloze plaatsing, zodat u de komende 20 jaar zeker bent van een uitmuntende verwarmingsinstallatie! Warmtepompboilers kunnen trouwens perfect gecombineerd worden met andere technieken zoals vloerverwarming. Zowel voor industriële sites, commerciële panden of private woningen hebben wij de nodige kennis en expertise in huis voor een piekfijn resultaat.

De voordelen:

  • Laag energieverbruik
  • U geniet een premie bij de plaatsing van een warmtepompboiler
  • CO2 wordt sterk gereduceerd
  • Vereist minder onderhoud
  • Duurzame investering
  • Combineerbaar met andere technieken (vb. vloerverwarming)

Oplossingen op maat

Bent u op zoek naar een warmtepompboiler? Contacteer ons snel met uw specifieke wensen en voorkeuren, zodat wij u kunnen bijstaan met advies en een oplossing op maat.