Uw producten springen meer in het oog als u ze etaleert, dat valt niet te ontkennen. Hebt u een eigen zaak en bent u op zoek naar een manier om uw patisserie, vleeswaren of melkproducten in de kijker te zetten zonder hun houdbaarheid aan te tasten? Dan biedt een koeltoog de juiste oplossing. Onze koeltogen zijn voorzien van de nodige koelinstallaties en worden piekfijn onderhouden, waardoor u ze perfect kunt gebruiken om verschillende soorten producten mooi en veilig te presenteren en te bewaren.

Professionele koeltogen op maat

Wilt u uw producten aan de man brengen? Dan doet u er goed aan om een koeltoog te kopen. Onze koeltogen zijn van professionele kwaliteit, net zoals de gekende koeltogen die u tegenkomt bij slagers, ijsboeren of vishandelaars. Wat uw budget ook is, wij helpen u graag aan een oplossing op maat en leveren deskundig advies. Bovendien voorzien we de volledige opvolging. Van opbouw, installatie tot onderhoud van uw koeltoog. U merkt het: een koeltoog aanschaffen zonder kopzorgen, dat doet u bij Malmac!

Wij leveren uw koeltoog stekkerklaar

Geen gedoe, alleen gebruiksklare en professionele koeltogen. Wij zorgen voor de koelinstallaties, de afwerking en het onderhoud, u hoeft alleen maar uw producten uit te stallen en te genieten van uw koeltoog. Een koeltoog aanschaffen is investeren in uw zaak. Onze systemen zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen dat uw producten op de gewenste temperatuur worden bewaard.

Een koeltoog kopen

Zou u graag een koeltoog kopen voor in uw zaak? Contacteer ons met uw specifieke wensen en voorkeuren. Wij vertalen die in een geschikte oplossing en nemen snel contact op met u.