Hebt u een (horeca)zaak en bent u op zoek naar wandkoeling om etenswaren of dranken te bewaren? Een uitstekende keuze! Een wandkoeling of gekoeld wandmeubel is de perfecte oplossing voor gekoelde bewaring, welk product het ook betreft. Bij Malmac bent u alvast aan het juiste adres om een wandkoeler te kopen. Wij hebben verschillende wandkoelers in ons aanbod en zorgen altijd voor plaatsing en onderhoud op maat. Een wandkoeler kopen voor uw zaak, dat is onze zaak!

Wandkoeling: steeds op maat

De gepaste wandkoeling aankopen doet u best niet onbezonnen. Het aanbod is groot en de indeling van uw zaak verschilt van die van andere zaken, waardoor niet alle wandkoeling geschikt is voor u. Wij staan u dan ook graag bij met advies op maat, zodat u een wandkoeler vindt die beantwoordt aan uw specifieke wensen en voorkeuren.

  • Waar komt uw wandkoeling te staan?
  • Hoeveel producten wilt u erin bewaren?

Deze en nog meer afwegingen helpen wij u maken in uw zoektocht naar een geschikte wandkoeling.

Van installatie tot onderhoud

Een gebruiksklare wandkoeling kopen zonder kopzorgen? Malmac staat u niet alleen bij met advies, ook de plaatsing en het onderhoud van wandkoelers nemen we onze klanten graag uit handen. U merkt het al: voor kwalitatieve wandkoeling en een uitstekende service zit u bij ons helemaal goed.

Nieuwe wandkoeling kopen?

Bent u op zoek naar een wandkoeler voor uw zaak? Aarzel niet om ons te contacteren. Vermeld ook zeker uw wensen en voorkeuren, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een oplossing op maat.