Koeltunnels zijn toepassingen die worden gebruikt voor het snel koelen van allerlei voedingsmiddelen (zoals: chocolade of pralines) binnen een bepaald productieproces. De producten passeren de tunnel en worden op korte tijd zeer intensief gekoeld. Koeltunnels zijn perfect inzetbaar om producten zowel traag als zeer snel te koelen of te stollen, waarna ze verpakt of verder bewerkt kunnen worden. Malmac zorgt voor een feilloos onderhoud van uw koeltunnel.

Koeltunnels op maat

Een nieuwe koeltunnel aanschaffen is een hele investering. U houdt dus best het hoofd koel en definieert eerst uw voorkeuren en wensen.

  • Hoe moeten u producten gekoeld worden?
  • Voor welke producten heeft u het afkoelproces nodig?
  • Wat is de intensiteit van het aantal producten dat de koeltunnel passeren?

Wij helpen u graag met advies op maat, zodat u zich zonder problemen een weg kunt banen door het aanbod koeltunnels. Er kan trouwens perfect van de standaardmaten worden afgeweken. Wat u ook zoekt, het is mogelijk.

Het onderhoud van uw koeltunnel

Malmac neemt al uw kopzorgen weg. Wij regelen niet alleen een koeltunnel op maat, maar ook een feilloos onderhoud en nazicht. Uw producten zullen vlotjes van de band lopen, daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. U merkt het al: voor professionele koeltunnels en de bijhorende service bent u bij ons aan het juiste adres.

Een koeltunnel voor uw productieproces?

Voor koeltunnels bent u bij Malmac aan het juiste adres. Wij zorgen voor een correcte plaatsing en tijdig onderhoud, zodat uw machine een lange levensduur tegemoet gaat. Contacteer ons met uw wensen en voorkeuren en wij zoeken voor u naar een oplossing op maat.