Bent u op zoek naar een koelcel op maat? Dan bent u bij Malmac aan het juiste adres. Wij maken koelcellen naargelang uw wensen en voorkeuren, of u nu bloemist, bakker of groenteboer bent. Een koelcel is de perfecte oplossing om al uw goederen op de juiste temperatuur te houden en mooi te bewaren. Koelcellen kunnen vrijstaand geplaatst of ingebouwd worden. En dat allemaal op maat!

Professionele koelcellen

Een koelcel laten bouwen is een hele investering. U doet er daarom goed aan om de mogelijkheden goed af te wegen en een koelcel te kopen op maat van uw zaak.

  • Welk volume heeft u nodig?
  • Hoe moet uw koelcel ingedeeld zijn?
  • Hoe moet de temperatuur geregeld worden?

Het zijn allemaal afwegingen die we samen met u bespreken in de zoektocht naar een geschikte koelcel. Wij helpen u graag knopen door te hakken.

Koelcellen op maat

Zonder kopzorgen een koelcel plaatsen, dat doet u bij Malmac. Daar zit niet alleen onze jarenlange ervaring voor iets te tussen. Wij voorzien u ook van het nodige advies en zorgen voor een feilloze plaatsing van uw aankoop. U kunt er op rekenen dat uw koelcel professioneel geïnstalleerd is en een lange levensduur tegemoet gaat. Zo ziet u maar: voor koelcellen op maat bent u nergens beter af.

Een koelcel kopen bij Malmac

Bent u op zoek naar een professionele koelcel voor uw zaak? Wij helpen u graag. Contacteer ons via ons contactformulier en vermeld zeker ook uw wensen en voorkeuren. Wij contacteren u snel met een oplossing op maat.