Een ventilatiesysteem is onmisbaar in huis. Ventilatiesystemen helpen de luchtkwaliteit op peil te houden, wat geen overbodige luxe is als je bedenkt hoeveel vocht elke dag wordt geproduceerd. Koken, een douche nemen, de wasmachine laten draaien… Al deze dingen creëren vochtigheid, wat op termijn muffe geurtjes, allergische reacties en schimmelvorming op de muren veroorzaakt. Hoe je dit alles vermijdt? Door een ventilatiesysteem te installeren! Wij zetten de voordelen op een rijtje.

Ventilatiesystemen en uw gezondheid

Ventileren is belangrijk voor het verbrandingsproces van uw toestellen. Het zorgt voor de aanvoer van frisse lucht, wat de kans op CO-vergiftiging reduceert en de gezondheid van u en uw gezin ten goede komt. Een raam openzetten is echter niet altijd een haalbare kaart, wat het noodzakelijk maakt om een geschikt ventilatiesysteem te installeren. Malmac gidst u graag door het grote aanbod van ventilatiesystemen en helpt u een systeem uitkiezen op maat van uw specifieke wensen en voorkeuren.

Uw ventilatiesysteem installeren

Schadelijke stoffen geen kans geven om zich op te hopen in uw woning? Dan moet u een ventilatiesysteem aanschaffen. Malmac is een specialist in het adviseren en installeren van ventilatiesystemen op maat van uw behoeften. Naast woningventilatie (systeem C, C+ en D) plaatsen we ook industriële ventilatie. Of het nu gaat om warmterecuperatie of explosievrije ventilatoren, wij helpen u aan het juiste systeem!

Oplossingen op maat

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Contacteer ons met uw wensen en voorkeuren. Wij gaan voor u op zoek naar een oplossing op maat.